Monday, March 30, 2009

võlg + turniir + cash = sügelev pokkerisoolikas

Võlg
Ehk blogijate freerolli järelhüüd. Turniiri formaat väga sümpaatne, algne 10k stack jätab ruumi mänguks, blindid võinuks aeglasemalt kasvada. Esimesel käel sain ranka bb-i ja võis turniiri kordaläinuks lugeda. 2-3 kätt hiljem AKga AQ vastu ja stack 12K peal. Siis JQ, flopis Q a kuna minu meelest üks igati munn käsi, siis checkisin ja turnil keegi sai millelegi pihta ja riveril sai veel teise paari ja donkcallisin maha. Ebaoluline. Kuskil tunni lõpupoole freerolli võitja vastu: Buttonil 1010, 3bet, SB 3bet otsa, call (äkki on AK?). Flop madalam kui 10, pani vist pea poti, minul pilt selge, tuleb foldida. Oli see nüüd pohmell või nisadega asendatud näpud a min raise läks foldi asemel otsa. Vittu, mingi 2000 jäi järgi ja tema all in. Vittu, call. QQ võidab 1010 ja läbi.
Turniir
SN on haige inimene. Nimelt sügeleb tal alatasa pokkerisoolikas. Ka mul andis täna elukas tunda ning otsustasime Olympicus abi otsida. Täielik kaardisurm enamik ajast, üks ajukas bluff (600 potti 1600 juurde) ja üks-kaks varastamist viis mu finaallauda. Puhkepausi järel lükkas AK 3000 UTG-st ja minul vist BB-l JJ. Pidas vastu ja duublis, kannatas mängida. Siis kohe buttonil AJo ja üks limp ees, panen 3beti, BB all in. Limpar foldib ja minu jaoks see 1200 betitule samapalju lisa. Donk näitab K5o ja vabandab, et ta ei saand foldida. Noh, flopis K5. Vittu! 1-2 kätt hiljem lükkab keegi kusagilt A8oga all in, mul pisike tilt naha all ning A7s. 8 mängib. Vittu! Ja järgmine käsi mingisugune J9s, mul vist mingi 1000 alles, lükkan sisse. 2 calli ja seitsmes koht, 5 said rahasse. Vittu!
Cash
Peale turniiri istusin cashi lauda. Kaarti väga ei saanud, korra AK, millega sain paarisajase poti ja korra omahas sain nuts rea ja riverisse nuts masti, mida kinni ei makstud. Mõned sajad plussis sulas siiski lõpuks -10 eeku. Nii see asi ei saa lõppeda! 100 punasele ja kasumis. Oleks siis võind juba täie raha eest gämbeldada.

Kuna soolikas sügeleb ja iga päev olympicus ei viitsi istuda, siis ilmselt panen veits plekki partysse, seal 100 daala boonust ka veel saada. Mängin sng-sid ja 6-maxi ajaviiteks. Aga oma lõbuks, ei viitsi grindida.

1 comment: